Популярна на телебаченні та в соціальних мережах українська гумористка, актриса, зірка шоу "Одного разу під Полтавою" та "Ліги сміху" Тетяна Песик, яка нещодавно виступала у Полтаві та за лаштунками ледь не побилась із "Володькою" за мікрофон, продовжує дарувати посмішки всім, хто її любить і дивиться.

Тетяна Песик вирішила розібратися, як же зірки та блогери роблять огляди своїх ранкових луків. На її думку, у житті не все так яскраво, особливо вранці. Артистка заявила, що це "життя і воно так це бачить".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Тетяни Песик у мережі Instagram.

Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram

Зірка вирішила показати, що знаходиться в її сумці і те, як вона вранці одягається на вулицю, особливо коли Тетяна перебуває в роз'їздах.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram

"Так, у мене в валізі там є якісь речі, значить, як ми це робимо. Шукаємо чистий одяг. Щоб його сьогодні одягнути, нормально, не пахне, одягаємо сорочку. Опа, опа, трусики вилітають. І джинсики, все. Рубрика, закінчилася...", - додала Тетяна Песик.

Нагадаємо, "До нас уже їдуть...": зірка "Ліги сміху" Тетяна Песик перетворилася на небезпечну кішечку, навіть погладити не можна.

Раніше повідомлялося, зірка "Ліги сміху" Тетяна Песик потрапила у пастку для трансгендерів: "Можна вусики...".

Також, "Дарма я тоді проп*зділась...": зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик згадала про старі рани, Володька не витримає.