Євген Кошовий – головна особа "Кварталу 95" останніх років, ставши таким після того, як Володимир Зеленський став президентом і пов'язав своє життя з політикою.

Багато хто вже бачив його старшу доньку Варвару на сцені - причому кілька разів у різних шоу. Однак тепер настав час молодшої доньки відомого лисого гумориста – Серафими.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Сценки "Кварталу 95" завжди були простими та дуже смішними. Проте останнім часом дедалі частіше вони звертають увагу на те, що відбувається в країні - зокрема, на повномасштабну війну. У "Жіночому кварталі" це робить також і за допомогою пісні.

Як виявилося, саме у такому форматі і з'явиться молодша дочка Євгена Кошового на сцені – у складі актрис "Жіночого кварталу". 11 березня на телеекранах з'явиться новий випуск із улюбленими виконавцями та гумористами.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Євген Кошовий, фото: Знай.ua

Справжньою сенсацією буде поява дочок Євгена Кошового та Юрія Ткача. Молодша дочка Кошового, Серафима, покаже свій талант та виконає пісню з іншими красунями. Композиція буде присвячена дітям, які чекають на повернення батьків з фронту.

Їй вдалося здивувати глядачів – і військових, і волонтерів.

"Жіночий квартал", фото: пресслужба

"Жіночий квартал", фото: пресслужба

Нагадаємо, більше не комік? Зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий змінився і навіть не помітив цього

Як повідомляв "Знай.uа", Кошовий з "Кварталу 95" згадав, як міг заробити $10 млн за дружбу з Зеленським: "Сидіти на ж*пі рівно"

Знай.ua писав, дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95" Варвара показала, якою принцескою була в дитинстві