Відомий український репер Потап, чоловік співачки Анастасії Каменських, розмістив у своїх соціальних мережах приклади російської дезінформації.

В публікації в мережі Instagram він дивується відвертій брехні росіян і тому, як усі ці роки пропаганда промивала їм мізки казками про "звільнення українців від фашистів". На сторінку репера підписано два мільйони читачів з усього світу.

"Брехня російського Z-омбоящика... Цього не сховати, не приховати, ви відповідатимете перед нами і всім Світом!!! СЛАВА УКРАЇНІ 🇺🇦#standwithukraine" , - написав Потапенко.

"Як знайти цю ведучу з ролика в соцмережах? Хто знає, як звати її?" , - цікавиться у коментарях телеведучий Анатолій Анатолій.

Потап також розмістив на своїй сторінці відео, в якому українські спецслужби повідомляють, що російська ФСБ здає позиції кавказців та чеченців, щоб позбутися внутрішньої загрози в росії.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також виконавець обурився виступом Марії Захарової – "розмовляючої голови" російського міністертва іноземних справ.

"За 4 години до ракетного удару по Лікарні у Маріуполі …вони всі знали, знали, що там діти та породіллі... Мрази!!!" , - обурюється Потап.

Нагадаємо, що Потап вирішив показати жінку свого життя, але їх виявилося кілька: "Народжують у бункерах і допомагають".

Раніше ми повідомляли, що на Потапа обрушилися гнівом через трек про волонтерів: "Дно пробите". Українці розкритикували чоловіка Насті Каменських, порадивши направити таланти в інше русло.

Також стало відомо, що Потап освідчився і знову знайшов пісню, Каменських такого не чула: "Для всіх нас".