Українська співачка Ірина Білик періодично радує своїх шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Артистка завжди відкрито говорила про своє захоплення пластичною хірургією та косметологією, а також про свої зусилля підтримувати свою зовнішність.

Діма Коляденко та Ірина Білик, фото: Знай. ua

Однак навіть у зовнішній красі знаменитості, якій може заздрити багато людей, немає межі ідеалу. Останні місяці ми пам'ятаємо Ірину Білик, як жінку з блондинистим волоссям... а зараз співачка вирішила понастальгувати і згадати, якою вона була з каштановими локонами.

Опублікований знімок є обкладинкою до альбому під назвою "ОМА", який вийшов у 2000 році. Цей образ дуже запам'ятався фанатам.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Ірина Білик, фото: Instagram

"Один із найкращих альбомів, але є питання, чому на всіх цифрових майданчиках у цьому альбомі відсутня пісня", "Ірина Білик 90-х - це праматір, ґрунт, наріжний камінь, база, фундамент, ядро ​​та літосфера українського шоу-бізнесу", - пишуть користувачі у коментарях.

Нещодавно з'явилися чутки про те, що Ірина могла повернутися до свого колишнього чоловіка Дмитра Коляденка. Однак зірки цього не підтверджують.

Нагадаємо, Ірина Білик після пристрасті з Коляденком заявила, що їй завжди буде мало: "Серце ніколи не втомиться"

Як повідомляв "Знай.uа", Ірина Білик розцілувала сосиску Діми Коляденко і підігріла чутки про возз'єднання: "Це доля"

Знай.ua писав, Ірина Білик у Празі похвалилася обручкою разом з Дімою Коляденко: "Старе кохання не іржавіє"