Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram.

У новому пості Катя Осадча розповіла про своє ставлення до 8 березня, яке змінилося після початку війни. Для неї це свято має інше значення, а називає вона його Днем Берегині.

Катерина Осадча. Фото: Instagram

Ведуча привітала всіх українських матерів та дружин, які стоять пліч-о-пліч з чоловіками та виховують дітей без батьків.

"Тих хто виховує дітей без батька, тих, хто вміє робити сто справ одночасно і в найскрутніших час має в запасі не одну казку для малечі. Мої любі Берегині ви не плачете, коли боляче, а плачете від несправедливості, ви опора всієї нації, ви сила і міць. Дай вам Бог здоров‘я і сили!" - написала Осадча.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Також артистка згадала про своє модельне минуле, коли на 8 березня агенти в Парижі задаровували її квітами. У таку дату вона мала багато уваги. Наразі Осадча вважає, що це свято може існувати, але для нього потрібно обрати інший день.

"Дарували квіти в цей день, він не був вихідним, але був таким собі святом уваги до жінок, що нам було тоді приємно", - поділилася Катя.

Нагадаємо, Катя Осадча розповіла всій Україні про героя - не здався окупантам: "Тоді ми плакали"

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча "заздрить" власній мамі, хоче бути такою ж красивою та молодою: "Сподіваюся, цей ген у мене є"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Осадча нагадала українцям про рамках пристойності під час війни: "Ходити на побачення..."