Джаніна Гаванкар, одна з давніх найкращих подруг Меган Маркл, була на прямій трансляції блокбастера Кріса Рока на Netflix і спостерігала, як комік розіп'яв герцогиню Сассекську.

Акторка "Щоденників вампіра", яка була стійким захисником дружини принца Гаррі та її близькою подругою понад 20 років, була в театрі "Іподром" у Балтіморі, щоб стати свідком того, як Рок творить історію на першому глобальному потоковому заході потокового сервісу.

Кріс Рок

Джерела повідомили Page Six, що 42-річна зірка серіалу "Сонна лощина" Гаванкар приєдналася до свого хорошого друга Дейва Шапеля за лаштунками, щоб подивитися шоу у VIP-зеленій кімнаті.

"Виглядало так, ніби Джаніні дуже подобалося шоу, вона стояла біля екранів телевізорів і сміялася" , - розповів один із очевидців.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Під час свого виступу 58-річний Рок висміяв інтерв'ю Сассексов з Опро Уінфрі в 2021 році, де вони ганебно заявили, що невідома королівська особа висловила занепокоєння тим, наскільки темною може бути їх дитина до того, як народився їх син Арчі. Комік пожартував, що Маркл просто має справу з "якоюсь свекрухою".

"Наприклад, хто ця дівчина Меган Маркл? Здається, мила дама - просто скаржуся. Типу, чи не потрапила вона в лотерею світлошкірих?", - Рок сказав почати свою викривальну промову, перш ніж назвати королівську сім'ю особинами расизму.

Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму

За останні кілька місяців Рок відточував свою майстерність на кількох концертах по всій країні, у тому числі в Radio City Music Hall у Нью-Йорку ще в жовтні, де він зробив ті ж коментарі про Маркл та королівську родину. Гаванкар була на попередніх шоу, тому вона знала, чого чекати.

Гаванкар приєднався до безлічі гучних імен на суботньому шоу, включаючи режисера Спайка Лі та його дружину Тоню Льюїс Лі, мера Балтімора Брендона Скотта, губернатора Меріленда Уеса Мура, письменника Нельсона Джорджа, коміка Дарнелла Роллінза, Семала Джея та Сема Джея . Девід Спейд та колишні зірки "Суботнього вечора у прямому ефірі" Леслі Джонс і Дана Карві.

Кріс Рок і Вілл Сміт

Нагадаємо, що Кріс Рок "вліпив ляща" Віллу Сміту після того, як чоловік напав на іншого коміка: історія повторюється.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі розповів про пікантний інцидент з Меган Маркл, Кейт Міддлтон та "тюбиком": "Вона ж актриса".