Популярний український співак та композитор Павло Зібров, відомий завдяки своїм розкішним вусам, звернувся до українців зі словами щирої підтримки.

Запис з'явився на офіційній сторінці співака в соціальній мережі Instagram невдовзі після початку повномасштабного військового вторгнення росії в Україну.

Зібров з донькою, фото Instagram

"А я вірю і знаю! Наш дух незламний! Україна переможе!", – підписав він відеоролик, у якому зібрані найкрасивіші місця нашої Батьківщини.

Ролик супроводжується піснею Зіброва "Сон про Україну", в якій виконавець співає про країну своєї мрії. Слухачі погодилися з тим, що зараз пісня, записана у 2019 році, набула нового, актуального звучання.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

"Пісня дуже гарна", "Яка гарна пісня і виконання. Дякую вам", "Павле Миколайовичу, цей сон обов'язково здійсниться. Ми все ще неодмінно поживемо у щасливій та мирній країні", "Яка гарна пісня! Звучить по особливому!!! До сліз і мурашок!", - зазначають прихильники Зіброва у коментарях.

Нагадаємо, що Павло Зібров розпушив вусики біля юних дівчат, у однієї ледь не випали груди: "З талановитими...". Зібров досить посміхався, явно насолоджуючись компанією дівчат із такими формами.

Раніше ми повідомляли, що дружина Павла Зіброва подарувала вусачу красуню і не побоялася конкуренції: "Вона зі мною на всіх знімальних майданчиках".

Також стало відомо, що Павло Зібров показав, з ким насолоджується ранковою тишею, і це не дружина Марина: "Справжня красуня".