На сторінці молдавської співачки Людмили Балан, матері співака Дана Балана, в Instagram одного разу з'явилося повідомлення.

Цього разу вона вирішила підтримати український народ у нелегкий для нього час.

"Дорогі українці, друзі! Моє серце плаче разом з вами... милі мої, ви могутні, розумні, відважні – бережіть себе! Бережіть Україну. Я молюся за вас і за ваших дітей", - написала вона, розмістивши на своїй сторінці українську прапор.

Людмила Балан, кадр із кліпу

"Людмило, дякую за Вашу підтримку. Нам, українцям, як ніколи зараз вона потрібна», «Перемога за нами... дякую за молитву та підтримку...", "Дякую за підтримку, Людмило! Миру нашим серцям, нашій країні та всьому світу!" , - пишуть українці.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Інші хвилюються за сина виконавиці, Дана.

"Сподіваюся, з Даном все гаразд? Дайте відповідь, Людмило!", "Боже, врятуй і збережи Україну!", "Спасибі, Людмило, за теплі слова! Ми всі витримаємо і нас не зламати! За нами правда і Бог!" , - Запитують небайдужі.

Дан Балан з мамою, instagram.com/_dan_tina

Нагадаємо, що Людмила Балан, яка не старіла, нарешті зізналася, Тіна Кароль втратила феноменальну свекруху: "Ви народжуєте на ходу". Для свого віку жінка виглядає чудово, і продовжує носити короткі вбрання.

Раніше ми повідомляли, що мама Дана Балана показала правду про його стосунки з Тіною Кароль: "Втратив таку жінку, але...". Дісталося і синові співачки за стосунки з Тіною Кароль.

Також стало відомо, що Тіна Кароль задерла ноги не гірше за Різатдінову і показала хутро: "Теплого кольору і натуральний теплий".