Світлана Лобода зовсім недавно розповідала, як останнім часом розучилася посміхатися через повномасштабну війну, розпочату росіянами ще рік тому.

Згодом ми ділилися, що українська виконавиця задонатила на дрон для ЗСУ колишньої Козловського Раміні Есхакзай. Журналістку здивувало, що Лобода передасть їй 100 тисяч гривень.

Світлана Лобода, фото: Instagram

Світлана остаточно розірвала всі зв'язки з РФ, тому пропагандистам нічого не залишається, окрім як вигадувати різні історії про співачку. Наприклад, нещодавно вони написали про будинок Світлани Лободи у Підмосков'ї, який продається за 650 мільйонів рублів... нібито він їй більше не потрібен, бо артистці видали заборону на в'їзд на 50 років.

"Виявляється, у мене в Москві є особняк і трикімнатна квартира. Шкода, я про це тільки дізналася. Чекаю на підтверджуючі документи, щоб якнайшвидше продати і відправити гроші ЗСУ", - заявляє Світлана Лобода.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram

Такими та подібними фейками пропагандисти намагаються розхитати позицію Світлани в суспільстві, яке їй довелося вибудовувати протягом року від початку повномасштабної війни.

Нагадаємо, Світлана Лобода задонатила блогерши Раміні Есхакзай на дрони 100 тисяч грн: "Несподівано та показово"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода викликала обурення українців: "Наполегливо намагається присмоктатися до всього російського" (оновлено)

Знай.uа писав, Світлана Лобода в коротких шортиках зізналася, що знайшла собі нового чоловіка: "Кохання виросло в ціні"