Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий зняв пародію на путінського генерала, який станцював "стриптиз" на камеру і став посміховиськом у мережі. Ролик пародист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий вже давно піднімає українцям настрій геніальними пародіями і особливо якісно йому виходить сміятися із "зашкварів" росіян, які трапляються дуже часто.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Великий спародіював путінського генерала, який став посміховиськом через злитий у мережу ролик, де він танцює "стриптиз", демонструючи свої органи. Гуморист показав "відео-спростування" від імені генерала танцювальних військ.

"Я не я і піпка не моя", - пожартував Юрій Великий в образі генерала.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Реакція українців не змусила довго чекати.

"Ну, як завжди, гумор суперовий, над тими дурнями можна все життя сміятися і вигадувати нічого не треба", "Ржу до сліз! Шедеврально!!!", "Як схожий!!! Браво, Юра!!!", "Юрій, ну це неможливо смішно!!! Велике спасибі Вам за неперевершений гумор!!", - Написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" розкрив таємницю росіянина, який хотів викрасти тіло Леніна з Мавзолею: "Звільнити місце іншому".

Також наш портал інформував, пародист з "Квартал 95" Юрій Великий показав, як лукашенко тролить путіна через рік провальної війни: "Жест доброї воні".

Крім того, ми писали, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив пародією на Кадирова та його трофейний пістолет: "Справжній заражений".