30-річна співачка вирішила провести деякий час зі своєю родиною на тлі її ворожнечі у соціальних мережах із Гейлі Бібер.

2 березня Гомес зайшла до Instagram, щоб показати рибу, яку вона спіймала під час риболовлі зі своєю молодшою ​​9-річною сестрою Грейсі та її вітчимом Браяном Тіфі.

"Техаська дівчина в глибині душі. Каліфорнійська дівчина для розваги і нью-йоркська дівчина для сьогодення" , - підписала вона пост каруселі.

Селена Гомес на яхті, фото із соцмереж

На знімках колишня зірка Disney Channel була одягнена в чорний спортивний костюм із білими зірками та з неохайним пучком.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Тролі у соціальних мережах, які практично оголосили моделі війну, швидко стрибнули у розділ коментарів Гомес, повторюючи необґрунтовану розповідь про те, що Бібер копіює її.

"Гейлі планує рибалку", - написав один троль, а інший прокоментував: "Вгадайте, хто наступним вирушить на човні з рибою".

Третій токсичний фанат втрутився: "Б'юсь об заклад, Гейлі точно піде на прослуховування в "Аквамен 2"."

Усього за кілька днів до цього Гомес оголосила, що бере перерву в TikTok, заявивши, що вона занадто стара для дурної драми з Бібер.

Джастін і Гейлі Бібер відпочивають на пляжі, фото із соцмереж

Зірка "Монте-Карло" та модельна дружина Джастіна Бібера вже давно протиставлені один одному, оскільки в обох були романтичні стосунки зі співаком.

Хітмейкер "Who Says" зустрічалася з канадським співаком майже десять років. Однак він зробив пропозицію Гейлі у 2018 році, лише через кілька місяців після того, як назавжди розлучився з Гомесом.

Нагадаємо, що Гейлі Бібер злякалася скандалу з Селеною Гомес, поки Кайлі Дженнер підкинула дров: "Ніякого натяку".

Раніше ми повідомляли, що подруга Тейлор Свіфт Селена Гомес готується вперше стати мамою: "Можливо, не заплановано".