Український співак Віталій Козловський розповів про пікантні пропозиції від жінок, які надходили йому під час кар'єри. Цікавими деталями зі свого життя артист поділився в інтерв'ю GLOSTER FM.

Віталій Козловський розповів, що у його кар'єрі був період, коли в суспільстві про нього склалося не зовсім правильне враження. Його образ у кліпах, фотосесіях був досить зухвалим, що створило відчуття, що він торгує собою. Але насправді це зовсім не так.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

"У мене була така манія, що я маю це монетизувати, продати. Це артист сам досяг. Я реально сам за два з половиною місяці зробив зі свого тіла спортивне фітнес тіло. Я його зняв у кліпі, я його неодноразово також у кліпах показував. Ось мені треба було скрізь показати. Люди це сприйняли, що я як проститутка себе продаю", - поділився співак.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Водночас Віталій Козловський зізнався, що одного разу йому надходила пропозиція від якоїсь 45-річної жінки виступити у сауні, можливо, "з продовженням". Втім, на цю авантюру він погоджуватися не став.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віталій Козловський з тремтячими руками розповів, як уночі закінчив путіна: "Заслуговуємо на мир".

Також наш портал інформував, Віталій Козловський одним кадром показав, як виглядають змучені серця українців: "Не пробачимо".

Крім того, наш портал повідомляв, Віталій Козловський згадав, як робив це при Скрябіні та Могилевській: "Тільки зараз починаю щось розуміти".