Відома українська співачка Злата Огнєвіч якось замотивувала українців у такий складний для всіх час. Артистка намагалася знайти позитив у всьому.

Stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно зараз жінка допомагає всім українцям, які зіткнулися зі складною ситуацією, а також розповсюджує правдиву інформацію про те, що відбувається.

На цей раз у соціальній мережі з'явилася фотографія двох маленьких пташок, які обіймаються.

"Почути співи птахів і тихе мирне небо! Я про це мрію найбільше. Нехай ранок принесе нам радісні новини" - писала Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Незадовго до цього артистка звернулася до росіян, щоб донести до них правду, яка зараз відбувається в країні. Вона не стримувала себе і навіть розплакалася від болю. Як ми знаємо, росіянам було начхати на наш біль та сльози і ці звернення наших артистів нічого не принесли.

"В Україні відбулася "Революція Гідності" у 2014 році. Наша революція, де українці вийшли на головну площу нашої країни та боролися за права та свободу. У нас є дуже класна якість – ми обираємо свого президента. Якщо він нам не подобається, ми маємо у собі смілося і здатність вийти на площу і заявити про це.Ми не боятися.Це у нас у крові.Ген свободи тече у нас у крові.І зараз ми на своїй землі обороняємося від російських фашистів.Ви по-моєму плутаєте поняття. Це ваша російська влада справжнісінькі фашисти" , - сказала Огнєвіч рік тому, коли жахи повномасштабної війни тільки захлеснули нас.

Нагадаємо, що Златі Огнєвіч через рік війни роблять абсурдні пропозиції з росії: "Цинізм вищого ступеня".

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч вирішила, що ліфчик їй не потрібен - "Холостячка" пішла на користь: "Якщо тремтить, некомфортно".