Біллі Айліш, яка має 110 мільйонів фоловерів у Instagram, розповіла, що зробила рішучий крок і видалила всі програми соціальних мереж зі свого телефону.

"Я більше на це не дивлюся" , - сказала 21-річна співачка у майбутньому випуску подкасту "Конану О'Брайєну потрібен друг". – Я видалила все це зі свого телефону, що для мене дуже важливо. Бо чувак, у тебе не було інтернету, щоб рости. Для мене це була така більша частина — не моє дитинство, я не була дитиною з iPad, дякувати Богу — але, чесно кажучи, я відчуваю, що виросла в ідеальний час Інтернету, коли він не був таким інтернетом. У мене було таке дитинство, і я постійно щось робила», — пояснила вона.

Біллі Айліш, фото: Instagram

Семиразова володарка Греммі додала: "А потім, коли я стала підлітком, з'явилися айфони, а коли я стала трохи старшою, було все те, що стало, але будучи підлітком та підлітком в Інтернеті, це були мої люди, я була однією з них" .

Автор хіта "Bad guy", яка раніше припинила критику свого тіла в Інтернеті, сказала, що ще однією причиною видалення її додатків у соціальних мережах було те, що їй не подобалося дивитися на свої фотографії.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

"Ще одна річ, яка мене лякає в Інтернеті, це те, наскільки довірливим він робить вас. Все, що я читала в Інтернеті, я вірю. Я точно знаю, що це безглуздо, і я не маю цього робити, тому що в мене є докази того, що це не все правда; майже нічого з цього не відповідає дійсності.

Нагадаємо, що суд оголосив вирок у справі Біллі Айліш: тепер не наблизиться ближче ніж на 100.

Раніше ми повідомляли, що Біллі Айліш засікли з 31-річним коханим із The Neighbourhood: скритність не допомогла.