Дружина відомого українського коміка Юрія Ткача, Вікторія вирішила висловитися знов щодо вторгнення російської федерації на територію України.

Дівчина пояснила у чому різниця між двома народами.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікувала кадри із сім'єю, а також розповідала про своє життя. З початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 року вона намагалася висвітлити всю правду щодо подій в Україні.

Руйнування через війну, фото minre.gov.ua

Якось Вікторія Ткач вирішила розповісти, у чому насправді різниця між українським та російським народом.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Показати ще

"А тим часом, на нашу землю, заїжджають ваші сосунки 18-25 років на танках (тиснуть машини, стріляють у людей і знищують все до тла..). І між нами, хто йде робити коктейлі Молотова і беруться за зброю навіть ті, хто ніколи не тримав до цього його в руках, щоб захистити свою країну і свій народ!!! Між вами, хто розсипається у своїх висловлюваннях, говорячи «ми проти Війни», але боячись сказати своєму президентові «зупинися! Це не наша земля !!!»..!!!І між нами, хто діє, думає і відчуває в унісон з нашим ПРЕЗИДЕНТОМ!!!" - йдеться у повідомленні під постом.

Вікторія Ткач із чоловіком. Фото: скрін youtube

Вікторія Ткач зазначає, що росіяни бояться підняти свої голови, оскільки почуття стадного інстинкту вже перебороло справжні бажання. А от українці просякнуті свободою, не бояться сказати щось, а також показують свої справжні бажання.

За останні кілька днів українці згуртувалися як ніколи, адже їх поєднало горе. У коментарях користувачі підтримали Вікторію, і зазначили, що вона має рацію.

Нагадаємо, що дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" похвалилася вокальним талантом та зачарувала Олю Цибульську.

Раніше ми повідомляли, що дружина та дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" показали "секретний" прийом для підвищення настрою.