Мультфільм українського виробництва "Мавка. Лісова пісня" знятий за мотивами драми-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня" який стартував ще у 2015 році, нарешті вийшов у прокат.

Олена Кравець зізналася, чию роль озвучила у мультфільмі "Мавка", та чи принесло це їй задоволення. У своєму Instgaram Олена Кравець розповідає про роботу із захопленням.

Олена Кравець. Фото: Instagram

Я — Килина. Я негативний персонаж і це мені дуже до вподоби. Бо є таке звичне амплуа, і дуже хочеться завжди виходити за рамки, і грати незвичні ролі. І Килина це така, можна сказати відьма, але вона дуже модна, вродлива, своєю злою красою. Вона така імпульсивна, енергійна, Мені навіть здається, під час роботи зараз, що це моє альтер-его. Знаєте, у кожній людині є тіньовий бік. Я не можу сказати, що мені легко це дається, але задоволення таке... відчуваю. Таке екзистенційне, якщо можна так сказати. — розповіла Олена.

Килина. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Вона також уточнила, що над мультфільмом працювала велика команда впродовж 8 років. Також відомо, що кошторис мультика склав майже 200 мільйонів гривень.Варто сказати, що образ головної героїні "збирали" з декількох українських зірок. Наталка Денисенко озвучила головну героїню, співачка Христина Соловій заспівала у двох офіційних саундтреках фільму, а прима-балерина Катерина Кухар наділила її рухами та пластикою.

Нагадаємо, ми писали, що Катя Кухар із "Танці з зірками" перетворилася на казкову мавку та зачарувала українців: "Заманить у ліс будь-кого".

Як повідомляв "Знай.ua" Дзідзьо знайшов споріднену душу в лісовому бородачі та подарував йому власний голос.

Також "Знай.ua" інформував, найдорожчий та найочікуваніший: стала відома дата виходу на великий екран мультфільму "Мавка. Лісова пісня".