Переможець проєкту "Холостячка" Олександр Еллерт заявив, що звільнився з "Квартал 95", де працював автором текстів та емоційно попрощався з колегами. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Олександр Еллерт офіційно звільнився з "Квартал 95" та поділився спогадами про роботу в колективі. Він зазначив, що робота принесла йому багато приємних моментів, які він із теплом згадує, але настав час попрощатися.

Олександр Еллерт. Фото: Youtube

"Я хочу подякувати всій команді, всій родині "Квартал 95" за цей час, за мої досягнення, мої падіння. Але це були неймовірні часи, у мене велика кількість друзів, у мене велика кількість емоцій... як було прикольно. Не дивлячись на те, що останні 1,5-2 роки майже не з'являвся в офісі, але всіх люблю, дякую всім, - заявив Еллерт.

У коментарях деякі припустили, що у Еллерта почалася темна смуга у житті після участі у шоу "Холостячка".

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

"Все у Сашка пішло шкереберть після знайомства з Мишиною(( Бажаю, щоб у тебе швидше почалася світла смуга в житті! Ти класний", - написали під публікацією).

Колишній Ксенії Мішиної відреагував на коментар і запевнив, що зараз все ж таки почалася світла смуга в житті.

"Так це світла", - написав Еллерт.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Еллерта з "Квартал 95" Ксенія Мішина похвалилася красою, але клюнув тільки пес: "Прийняти їх і жити".

Також наш портал інформував, колишній Ксенії Мішиної Еллерт похвалився солодким життям у США: "Не злипнеться?"

Крім того, ми писали, колишня Еллерта Ксенія Мішина розповіла про приниження, витерпить не кожен: "Я регулярно закохувалась у..."