Відомий український співак Володимир Дантес побував на передових позиціях воїнів ЗСУ та закликав усіх артистів по можливості приїжджати та піднімати дух захисників. Кадрами з поїздки він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Володимир Дантес зізнався, що до останнього сумнівався, чи варто їхати на передову, адже, на його думку, пісні це останнє, що зараз потрібно воїнам. Втім, він відвідав захисників і зрозумів, наскільки це важливо і приємно для них.

Володимир Дантес, фото Знай.ua

"Але одна справа - писати подяки в інстаграмі або розповідати по телевізору. Зовсім інша справа - приїхати туди і подякувати кожному особисто. Запевнити, що ми не забуваємо про них, що ми їм дуже вдячні і намагаємося щосили, щоб у них було все необхідне. Або іноді просто посидіти з ними у військовій частині, поїсти, попити чаю та послухати історію. Відчути як хлопці живуть рік, а потім заспівати разом просто під гітару дуже зворушливо", - поділився співак.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої зізнався, що під час поїздки до Донецької області він уперше почув роботу артилерії та наочно дізнався, що таке "приліт". Проте він закликав інших артистів не забувати про героїв і наскільки можна приїжджати до них, щоб хоч трохи порадувати.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Українці захопилися вчинком артиста, зокрема звернули увагу на його зовнішній вигляд — пошарпаний светр, який додає йому простоти.

"У Дантеса светр такий уже років 10 ношений, але светр його зовсім не псує, а надає йому простоту, а не перевагу над іншими! Тому що він такий, як усі ми люди!", "Дякую за все, що ти робиш", "Найкращий", "А Надька навіть до Харкова не доїде", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Володимир Дантес написав пісню про Дашу Кацуріну, за прикладом Дорофєєвої: "Як їй важко".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва зняла штани та отримала по голові, але не від Кацуріна чи Дантеса: "Люди платять гроші, щоб..."

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва задумалася про кінець світу і вирішила брати від життя ще більше: "Рандом".