Український сегмент інтернету на всіх імовірних платформах, мережах та месенджерах штормить вже не перший день від висловлювань у бік жінок співака Іво Бобула. На цей раз за метра заступилась тележурналістка.

Тетяна Даниленко у своєму twitter написала, що жорстоко знущатися з людини похилого віку.

Іво Бобул та Емма Антонюк. Фото: Youtube

Діду - 70. Він не утримується коштом дербюджету, не розпоряджається вашими податками, не визначає місце України в геополітиці. Робив українську альтернативу російській попсі, коли це було неможливо. Що смішного в тому, щоб цькувати його всім інтернетом? Це тупо жорстоко. — написала журналістка.

Скриншот твіта

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Проте не всі читачі Тетяни її підтримали, та зазначити, що Бобулу "прилетіло" саме за сексизм.

"Ви зманіпулювали. Йому прилетіло рівно за сексизм чи за невміння тримати удар, гео-, держбюджет чи (абсурд) укр альтернативу роспопсі?", - написав користувач Інтернет-Занудько.

Іво Бобул та Емма Антонюк. Фото: Youtube

"Називаючи Бобула "дідом" виробите знижку йому за віком, стверджуючи, що старші люди не можуть мати сучасних цінностей, а це ж не так. То вже трохи ейджизм. Він публічна особа, хоче бути популярним, тож трохи треба напрягатись для того. І не бути таким пихатим", - зазначила WanderSpace.

Багато різних людей вирішили дати оцінку тому, що сказав Іво Бобул у інтерв'ю Емми Антонюк. Дехто справедливо зазначив, що ще ніколи Іво Бобул не був настільки популярним. "З такими темпами розкрутки він може стати крутішим за Степана Гігу".

"Ну таке, там ведуча зробила хайп на рівному місці, секзизмом та мізогінвєю там і не пахне. Якби вона запитала, що не так з сучасними молодими хлопцями - він би теж щось сказав, а впихувати мізогінію в конфлікті поколінь - таке собі, але ж лайки, хайп", - зазначив Maksym Melnychuk.

Нагадаємо, ми писали, що Катя Осадча дорікнула Михайлу Поплавському у відсутності кордонів зі студентками: "Йдемо і далі продовжуємо".

Як повідомляв "Знай.ua" сон на підлозі та автомат під боком: Фагот із "ТНМК" поділився спогадами з перших днів війни.

Також "Знай.ua" інформував, зрадниця Ані Лорак, показала, як тішить росіян: "Z-ку забула"