Залишилося лише два місяці до початку щорічного пісенного конкурсу "Євробачення-2023", який пройде у Великій Британії, хоча мав - в Україні.

Тоді у травні перемогли Kalush Orchestra. І все справді відбувалося б у нашій країні, якби не повномасштабна війна, розпочата росіянами... вона досі триває.

Євробачення, фото: Eurovision.tv

Раніше ми вже обговорювали дані з офіційного букмекерського сайту, де було зазначено, що більшість вдруге знову віддають перевагу Україні. За їхніми даними, мали перемогти Tvorchi. Проте шанси нашої країни недавно значно знизилися. Букмекери віддавали аж 60%, оскільки є ймовірність, що іноземці знову підтримають Україну, якій щодня доводиться боротися із ворогом.

Тепер Tvorchi спустилися на другий рядок. Ті самі 60 відсотків "кудись випарувалися". Тепер на перемогу Україну дають лише 15%, тоді як перше місце тепер займає Швеція. Що цікаво - то це те, що вони досі не представили ні виконавця, ні пісні. Там дають 30 відсотків.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Слідом за нами розташовуються Фінляндія, Норвегія, Великобританія, Ізраїль, Чехія і таке інше. Зовсім не вірять в Албанію, Румунію, Бельгію... лише кілька країн мають 2 і більше відсотків від букмекерів.

Нагадаємо, Україна знову може перемогти на "Євробаченні", TVORCHI вже віддали перше місце

Як повідомляв "Знай.uа", піджак на голе тіло та кольчуга: Аліна Паш у спокусливому вбранні поділилася новим досягненням

Знай.ua писав, переможців Нацвідбору на "Євробачення-2023" звинуватили "у всіх гріхах" - навчилися у Kalush Orchestra