Переможець проєкту "Холостячка" та автор текстів для "Кварталу 95" Олександр Еллерт порушив тему еміграції під час війни та критику на адресу людей, які виїхали. Своєю думкою він поділився на сторінці в instagram.

Олександр Еллерт, який виїхав до США, зазначив, що на адресу емігрантів зараз летить багато критики, і вона не завжди виправдана.

Олександр Еллерт. Фото: Youtube

""хто емігрував – той мудак!" Позиція ясна, частково справедлива, але точно не радикальна. Іноді трохи губиться грань між радикально та раціонально. Адже є ті, хто планував і готувався. Та ті, хто усе втратив. А когось завжди щось до останнього тримало. А когось навпаки, тепер нічого. Причини різні, не лише війна", - написав він.

Українці сприйняли слова Еллерта як невдале виправдання і розкритикували його.

Популярні новини зараз

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Від чоловіка виглядає як слабка спроба виправдання, пост у стилі - "зрозуміло, що нічого не зрозуміло", сидите там, так щось розумне пишіть або корисне робіть… ((( жаль, що кращі хлопці гинуть, а ви відсиджуєтесь і таку нісенітницю пишете, жах", "Жінки, діти – це норма, коли вони їдуть тікаючи від війни у ​​спокій! Але коли мужики виїжджають кидаючи свою країну в такий час – це підло. Це моя думка. щойно запахло смаженим, то одразу поїхав...", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Еллерта з "Квартал 95" Ксенія Мішина похвалилася красою, але клюнув тільки пес: "Прийняти їх і жити".

Також наш портал інформував, колишній Ксенії Мішиної Еллерт похвалився солодким життям у США: "Не злипнеться?"

Крім того, ми писали, колишня Еллерта Ксенія Мішина розповіла про приниження, витерпить не кожен: "Я регулярно закохувалась у..."