Відомий пародист з "Квартал 95" Юрій Великий показав дядю Сірожу, яу якого нібито є родичі в білорусі, та підняв українцям настрій пожартувавши про підбитий літак рф на аеродромі в Мачулищах.

Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.За легендою, дядь Сірожа, якого блискавично грає Юрій Великий, і був тим білоруським партизаном, що підірвав за допомогою дронів російський радіолокаційний літак.

Юрій Великий. Фото: Instagram

Гуморист з перших днів російської агресії почав творити пародії, та значно поліпшує українцям настрій.

Цього разу він розмовляв з "представником розвідки" та намагався не виказати себе відповідаючи на підозрілі запитання українських розвідників.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Юрій Великий. Фото: Instagram

На запитання чи чув він про Мачулищі, дядь Сірожа відповідає "Не чули ще про Мачулищі". Але врешті зізнається, що хотів з кумом літак угнати, а не підірвати.

У коментарях подякували Великому за настрій, та блискучу гру.

"Обожнюю ваші пародії, просто шедеврально", "Дяді Сірожі треба частіше десь "настроювати" телевізор", "Що не шедевр — то відео... Ой, того... я хотів сказати "що не відео — то шедевр"", "Геніальне", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що пародист із "Квартал 95" Юрій Великий показав, як лукашенко тролить путіна через рік провальної війни: "Жест доброї воні".

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий із "Квартал 95" перевтілився у путіна і показав те, що приємно побачити кожному українцю.

Також "Знай.ua" інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив пародією на Кадирова та його трофейний пістолет.