Телеведуча Маша Єфросиніна має яскраво виражену проукраїнську позицію. Вона багато робить, щоб світ почув та побачив про звірства росіян, але у Маші є рідна сестра. Маша вперше прокоментувала проросійську позицію рідної сестри Лізи Ющенко, хоча, зі зрозумілих причин, ця тема для ведучої неприємна.

У інтерв'ю, яке відома телеведуча Маша Єфросиніна дала YouTube-каналу "Розмова", вона зізналася, що ця тема важка для неї та всієї родини. Маша не розуміє, чому це питання так цікавить широкий загал, хоча все її життя напоказ, та все що вона робить відомо публіці.

Сестра Маші Єфросиніної Ліза. Фото: Youtube

Я скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою зведено, майже, до нуля.

Ведуча заявила, що далі говорити не хоче, адже це буде перетин тих кордонів, за які відповідає не лише вона, але й Ліза. Це інша людина, і це для них важка тема.

Популярні новини зараз

Власникам карток приготуватися: "Ощадбанк" змінює тарифи за обслуговування рахунку

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Журналіст Сергій Лиховида зазначив, що у рідної сестри Маші погляди на життя і позиція дуже різняться, саме тому він порушувати це питання, а не для того, щоб роз'ятрити істерію навколо того, що Машина родичка має інші проросійські погляди. Він зазначив, що не хоче "лізти і ковирятися" лише уточнив, чи боляче про це говорити.

На що Маша Єфросиніна відповіла ствердно: "Так".

Маша Єфросиніна. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Дурнєв зганьбив Тіну Кароль через вік, Єфросиніна аж принишкла: "Вона з моєю мамою в один клас ходила".

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросініна навела красу і зізналася, яке бажання не дає їй спокійно жити: "Хочеться в нірку"

Також "Знай.ua" інформував, що Маша Єфросиніна зізналася, що мала можливість заробити набагато більше грошей: "Кажу дякую тілу".