Жінка, звинувачена у крадіжці французьких бульдогів Леді Гагі, тепер подає до суду на поп-зірку за те, що вона не виплатила обіцяну винагороду у розмірі 500 000 доларів.

Про це повідомляє видання TMZ.

За даними видання, Дженніфер Макбрайд стверджує, що 36-річна Гага ясно дала зрозуміти, що заплатить велику суму без запитань, якщо її собаки повернуть цілими і неушкодженими.

Співачка оголосила про нагороду у лютому 2021 року після того, як її чистокровні цуценята, Коджі та Густав, були вкрадені у її вигульниці собак під дулом пістолета.

Згідно з TMZ, Макбрайд стверджує, що повернула собак Газі на станції Олімпійської спільноти поліції Лос-Анджелеса 26 лютого 2021 року — лише за два дні після того, як їх вкрали.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Пізніше Макбрайд висунули звинувачення в крадіжці з отриманням вкраденого майна та співучасті в злочині. Вона нібито зустрічалася з батьком одного з чоловіків, відповідальних за напад на вигульника собак Гагі Райана Фішера.

Зрештою Макбрайд не стала оскаржувати один пункт звинувачення в отриманні вкраденого майна та отримала два роки умовно. Згідно з TMZ, Макбрайд хоче понад 500 000 доларів. Вона вимагає від Гаги відшкодування збитків у розмірі 1,5 мільйона доларів за нібито публікацію винагороди, яка вводить в оману.

Нагадаємо, що Леді Гага ледь не загробила людей і розплакалася через дощ: "Хотіла бути цією хардкорною поганою с*кою".

Раніше ми повідомляли, що Леді Гага у сльозах після зірваного концерту: "Для мене дорожче життя".