Гейлі Джейд Метерс Скотт розповіла, як це було просити у культового репера Емінема благословення на одруження з його дочкою, яку він ділить з колишньою дружиною Кім Скотт.

Давній бойфренд 27-річної дівчини Еван МакКлінток нарешті поставив дуже важливе питання на початку цього місяця після шести років стосунків з Алайною Скотт – старшою дочкою Емінема.

"На канікулах я шукав можливість не робити це надто очевидним", - пояснив 27-річний МакКлінток під час останнього випуску подкасту своєї нареченої "Just a Little Shady".

Емінем і Доктор Дре, фото Eminem Pro

Визнавши, що він думав про пропозицію з минулого літа, тільки 4 лютого МакКлінток нарешті став на одне коліно.

Популярні новини зараз

Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила

Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

Показати ще

І оскільки день народження дочки репера припадає на Різдво, він розповів, що це був ідеальний час, щоб вкрасти Емінема, чиє справжнє ім'я Маршалл Метерс, на мить, щоб попросити у нього благословення.

"Я бачив, як твій тато спустився вниз, і я подумав: "Я повинен зробити це прямо зараз, або я не робитиму цього сьогодні, і мені доведеться вибирати інший час, - згадував МакКлінток. - Тому я просто пішов за ним вниз сходами, і, на щастя, він був там, щоб забрати твій торт, і я зробив це".

Еван МакКлінток, кадр з підкасту

Але пошук ідеального кільця був зовсім іншим завданням. МакКлінток сказав, що коли він почав шукати ідеальний діамант під час Дня Подяки, він знайшов ідеальне кільце завдяки сестрі Гейлі, Алайні Марі Скотт.

"Наступного дня після мого дня народження, зрозуміла? Це божевілля", - сказала Гейлі, додавши, що вона гадки не мала, що він збирався подивитися на кільця.

Нагадаємо, що сміливий і зухвалий вчинок Емінема зробив його легендою, відтіснивши Снуп Догга, Доктора Дре і 50 Cent.