Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька поділилася рецептом найсмачніших панкейків. Як приготувати блюдо вона показала в сторіс на сторінці в соцмережі instagram.

Дар'я Петрожицька зазначила, що багато шанувальників хотіли дізнатися про рецепт її фірмових панкейків і ось вона вирішила розкрити секрет страви.

Дар'я Петрожицька. Фото: скрін youtube

Зірка зазначила, що для приготування знадобиться цукор, соняшникова олія, борошно, яйце, кефір, сода, ванільний цукор та небагато часу.

Рецепт від Дарії Петрожицької. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

"Залийте одну склянку кефіру в ємність (в якій все замішуватимете) і додайте пів чайної ложечки соди. І нехай постоїть 5 хвилин. Після додайте: яйце, столову ложку цукру, столову ложку ванільного цукру. Перемішайте, потім поступово вмішуйте борошно, використовуючи сито", - поділилася Дарія Петрожицька.

Рецепт від Дарії Петрожицької. Фото: скрін instagram stories

Після цього, за словами актриси, слід додати столову ложку олії і можна приступати до смаження на попередньо прогрітій сковороді. Робити це слід на середньому вогні, без олії.

Рецепт від Дарії Петрожицької. Фото: скрін instagram stories

"Спробуйте приготувати", - додала зірка та показала, якими мають вийти готові панкейки.

Рецепт від Дарії Петрожицької. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дарія Петрожицька з "Папіка" показала, як виглядала у дитинстві, українці обомліли: "Ох, ця спідничка".

Також наш портал інформував, Дарія Петрожицька з "Папіка" похвалилася бойфрендом, а українці помітили цікаву деталь: "Кільце на пальчику".

Крім того, ми писали, "Не дочекалася...": зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька кинула німецького бойфренда заради пацана із Запоріжжя.