Молода дружина популярного українського виконавця та композитора Віктора Павліка, мати їхнього синочка Михайла, Катерина Репяхова, у своєму особистому блозі вирішила поділитися зі своїми шанувальниками правдою та неправдою про себе.

Інформацією вона поділилася на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Як ви знаєте, ЗМІ люблять перекрутити, перебільшити або взагалі придумати неправду про мене та мою родину. Ось і я вирішила трохи розважити вас: написала неправдиві речі про себе і серед них помістила лише 1 факт, який є правдою. Виявляється, фантазувати неправду дуже навіть забавно… Давайте перевіримо, чи багато з вас зможуть побачити серед «жовтої преси» справжню інформацію про мене» , - каже Катерина.

Катя Реп'яхова з Павликом. Фото: Instagram

Вона навела кілька прикладів таких "фактів", які важко відрізнити від правди. Наприклад, заявила, що вперше закордоном побувала у 18 років, і в той же раз заблукала в аеропорту; що свого тата я бачила лише 3 рази в житті; що так і не навчила Віктора Павлика дарувати квіти і їй досі доводиться йому нагадувати про це; і т.д.

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Скрін, Instagram Репяхова

Скрін, Instagram Репяхова

Скрін, Instagram Репяхова

"Божечки, навіть не знаю, що й вибрати, придумала так придумала", "Блін, дуже важко зрозуміти, що правда", "Про квіти та чоловіка, про ім'я думаю не правда", - пишуть її читачі у коментарях .

Нагадаємо, що дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розчепірила ніжки на диванчику і викликала хвилю хейту: "Мете в п**но?"

Раніше ми повідомляли, що Катя Репяхова вже обирає з Віктором Павліком ім'я другої дитини: "Для дочки".