П'ятниця, 24 лютого 2023 рік, річниця від початку повномасштабної війни... день, коли кожен згадує той самий ранок.

Деякі зірки українського шоу-бізнесу приєдналися до цього флешмобу, щоб розповісти, що вони відчували, де були і як справлялися. Перша на черзі – Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Ще ніколи в житті мені не було так страшно, як у перші дні повномасштабної війни. Не нашої війни, яка стала нашою реальністю. Цей перший день я зустріла у своєму будинку, вільному, переляканому, разом із друзями "Пам'ятаю, як раптом у перший день не стало продуктів у магазині. Як діяти, звідки брати гроші, як врятуватися, як допомагати", - пише Надя Дорофєєва.

Світлана Лобода приурочила до цієї дати вихід нової пісні. Вона розповіла, що за останні 365 днів українці були надзвичайно стійкими. І співачка навіть захопилася жагою до перемоги, сміливістю кожного громадянина нашої країни.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

"За цей рік я відчула глибоку ідентифікацію себе як українки та свого коріння. Героїня мого кліпу – сильна, мужня і навіть уперта. Вона обов'язково досягне свого – її не перемогти!", - заявила Світлана.

Дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко поділилася листуванням 24 лютого 2022 року.

— Ти чула?

— Так.

— І вибухи якісь.

— Скільки ти чула?

— 6.

— Бляха, і немає сирени.

— А вона взагалі маємо?

— Є.

Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

А ось Аліна Гросу виставила цілу серію знімків, щоби розповісти, як проходили її перші дні. З того моменту в житті співачки почалося "пекло" і вона потрапила до лікарні.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, вторгнення, ракетні обстріли, перше звернення Зеленського: рік тому розпочалася війна, трагічні кадри 24 лютого, які пам'ятає кожен українець

Як повідомляв "Знай.ua", "Хочуть поневолити, х*р їм...": відомий таролог показав, що може обрушитися на Україну в річницю війни

Знай.ua писав, блекаут не вийшов, хочуть засушити Україну: росіяни використовують нову тактику вже скоро