Відома українська артистка, гумористка та зірка гумористичних шоу "Ліга сміху" та "Жіночий квартал" Ірина Сопонару, яка нещодавно поїхала до США, щоб зустрітися зі своїм братом, доволі сильно розлютила деяких українців.

Цього разу підписники образилися на зірку через те, що вона виставила "щасливі фотографії" просто з Майямі. Люди не розуміють, навіщо публікувати такі фото, коли вдома в Ірини, в Україні, відбуваються трагічні події.

Про це стало відомо з нової публікації Ірини Сопонару у мережі Instagram.

Публікація Ірини Сопонару, скріншот: YouTube

"Дякую всім українцям, які прийшли на концерт у Майамі та долучилися до доброї, благородної справи", — написала Ірина, а також додала знімки з братом, який, до речі, призовного віку.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Публікація Ірини Сопонару, скріншот: YouTube

Ірина Сопонару опублікувала знімки з братом, а також виставила фото із сонячного Майямі, куди більшості українців дістатися просто неможливе.

Ось що пишуть люди в коментарях:

"От і хочеться розуміти, що ви робите добрі справи для війська, збираєте кошти тощо, але й збираєте злість з таких фотографій, нагадує Миколу Тищенка. Ірина, проти вас абсолютно нічого не маю, просто ось такі "красиві" фото нам тут в Україні не потрібні",

"Там допомогою і не пахне, понти і пафос, вони бл* як з іншої планети, для них немає війни, всі хто коло зеленського крутяться, думають, що вони вічні. Ірко, їдь і не приїжджай більше, живи там і грій д*пу під західним сонцем, нах нам такі герої помічники",

"Може краще приїхав би до Бахмуту. Вся ліга сміху в Майамі воює",

"Війна в Україні, а вони відпочивають",

"Ми раді за вас. Але зараз це гидко, коли більшість співвітчизників страждають від жахливої ​​війни. І немає такої можливості так добре відпочивати. Ваша радість має бути тихою".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, красуня з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна перетворилася на брутального слюсаря: "Випустила внутрішнього звіра".

Раніше повідомлялося, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вхопила бика, але не зовсім за роги: "Натерла аж блищить".

Також, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія в піджаку на голе тіло та з сином на руках показала красу материнства: "Не для докорів".