Зірку "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірину Сопонару розкритикували за яскраві фото з поїздки до США та порівняли з колишнім народним депутатом Миколою Тищенком. Про це свідчать коментарі під публікацією актриси в instagram.

Ірина Сопонару активно спілкується з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео, на які показує моменти з особистого життя та пов'язані з професійною діяльністю.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

На цей раз актриса "Жіночого кварталу" показала яскраві кадри з поїздки до Маямі. На одному з фото вона позує у компанії симпатичної молодої людини, а на інших просто показала красу міста.

Зірка зазначила, що поїздка до США була в рамках туру "Ліги сміху", проте деякі шанувальники розкритикували її за такі кадри та навіть порівняли з колишнім "слугою народу" Миколою Тищенком.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"От і хочеться розуміти що ви робите добрі справи для війська, збираєте кошти і тому подібне, але і збирає злість з таких фотографій, нагадує Миколу Тищенка, Ірино, проти вас абсолютно нічого не маю, просто от такі "красиві" фото нам тут в Україні не потрібні, я розумію що у вас вирує життя переїздами, концертами, навіть якщо це за для допомоги ЗСУ, просто зрозумійте що з таких "звітів" тільки зростає зневага", "Батальйон Маямі?", "Знайшов час хвалитися", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" оголилася через плітку: "Треба відпустку брати".

Також наш портал інформував, розкішна Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" в епатажному вбранні показала "апетитні" сторони: "Тонкий натяк".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така".