Відома українська співачка Ірина Федишин показала, як проводила час у відпустці з усією родиною. Минулого року, незадовго до початку повномашстабної війни вони вирушили на рибалку, перебуваючи на райських Мальдівах.

Про це стало відомо завдяки публікації артистки у соціальній мережіInstagram, Активним користувачем якої вона є. Регулярно вона радує шанувальників новими кадрами, і на них часто можна побачити всю її сім'ю. Також за допомогою цієї платформи вона просуває свою творчість.

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

Ірина Федишин відсвяткувала тоді свій день народження, і святкувати сім'я вирушила на райські Мальдіви. Щодня вони мають різні активності.

Ось, наприклад, на кадрах співачка стоїть на палубі і в руках тримає зловлену рибу. Вони побували з синами та чоловіком на морській рибалці.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

Ірина Федишин, фото: Instagram

"Сьогодні побували на морській рибалці. Спіймали справжню акулу. Хто з нас упіймав і як це виглядало, більше у сторіс" - йдеться у повідомленні під постом.

Ірина Федишин, фото: Instagram

У stories видно, що вони впіймали багато риби, а також практично витягли акулу з океану. Ось у чому принади риболовлі далеко від будинку.

Ірина Федишин, фото: Instagram

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Дуже цікаво було спостерігати за вашою рибалкою. Олежик молодець! Гарного відпочинку"; "Які яскраві фото"; "Олежик так засмаг на обличчі".

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що скута горем Ірина Федишин розповіла про тяжку втрату: "Віддав життя за Україну".

Раніше ми повідомляли, що красуня Ірина Федишин дратувала спокусливим поглядом українців: "У мене починається найчастіше серцебиття".