Учасниця 10-го сезону "Холостяк" Аліна Ляшук, яка у 2021 році отримала звання "Міс Інстаграм" на конкурсі "Міс Україна ", потрапила у ганебну ситуацію у Львові.

Дівчину та її супутника оштрафували на 400 гривень у трамваї за проїзд без закомпостованого квитка. Як виявилось, забачивши контролерів, парочка намагалася на очах у контролерів закомпостувати квитки. Про інцидент розповіла сама блогерка та модель.

Аліна Лящук. Фото: Youtube

Є кілька нюансів. Перше — квитки у дівчини були, тільки вона не встигла їх закомпостувати, і друга — з контролерами вони зайшли до трамвая одночасно. Так стверджує дівчина, про це розповіла дівчина у своїх соц. мережах та опублікувала відповідне відео.

Це була найдорожча поїздка на трамваї, — пожартувала Аліна і в подробицях розповіла свою історію.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

У мережі дівчині поспівчували, та зізналися, що потрапляли в аналогічні ситуації.

"У Львові у трамваях і тролейбусах, діє така система, купив квіток одразу маєш його закомпостувати, інакше він не дійсний, є ще оплата через Приват24", "У Києві мене штафанули за те, шо не компостнула квиток просто щоб ви розуміли, купила квиток збираюсь компостити, а вона забирає квиток і каже штраф", "О-о в мене була ідентична ситуація, і цей самий кондуктор", - написали у коментарях до відео.

Нагадаємо, ми писали, що Даша Квіткова після розриву з Добриніним пішла у відрив і засвітила "вишеньки": "Запропонував зняти білизну".

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Ульянова з "Холостяка" у банному рушничку показала, як правильно збиратися на тренування: "Миленька".

Також "Знай.ua" інформував, Саша Мудра з "Холостяка" згадала, як Топольський пропонував їй щастя на Балі: "Даю 2 місяці".