Серіал The Last of Us продовжує виходити на телеканалі HBO та радувати шанувальників, які грали та не грали у цю культову гру.

Вийшло вже шість серій. Раніше ми розповідали про те, що фанати ще з січня почали прибувати до Канади, де відбувалися зйомки проекту, щоб на власні очі побачити локації, в яких виживали головні герої.

The Last of Us, скріншот: Youtube

Наразі журналісти GamesRadar звернули увагу на те, що в серіалі головний герой Джоел страждає від панічних атак, які не є вигадками сценаристів, але є каноном. При адаптації відеоігор автори часто можуть приймати досить специфічні творчі рішення... хоча одне з таких у The Last of Us цілком логічно.

Остання серія отримала різні оцінки на Metacritic та IMDB, але це не має значення для факту, що панічні атаки Джоела є канонічними. Усього одна деталь дозволяє панічним атакам Джоела бути цілком закономірними.

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Показати ще

The Last of Us, скріншот: Youtube

На початку ремейку The Last of Us під час дослідження будинку Джоела можна знайти баночку із препаратами проти тривоги. Це означає, що Джоел приймає препарати, що допомагають зняти неспокій, внутрішню напругу та тривожність. Враховуючи спосіб життя героя та постапокаліптичні умови, в яких дуже складно дістати такі препарати, такі проблеми зі здоров'ям цілком закономірні.

Нагадаємо, фанати The Last of Us окупували місце зйомок серіалу: місцева влада не поспішає їх розганяти

Як повідомляв "Знай.uа", у The Last of Us показали боса, який легко відриває голови тим, хто вижив: Еллі в небезпеці

Знай.uа писав, грибок з "The Last of Us" виявили у світі, вчені показали схожість з covid-19: "Живе в грунті і вдихається в..."