Одна з найяскравіших пар шоу "Холостяк" Даша Квіткова та Микита Добринін розійшлися після 2,5 року шлюбу, чим стривожили багатьох українців. Тепер вони мешкають окремо, але разом виховують сина Лева.

Даша Квіткова показала нові та дуже гарячі знімки з фотосесії, для якої їй підібрали сміливий образ. Без відкритих ділянок тіла у сексуальній білизні не обійшлося, але зверху вона накинула леопардову шубу.

Скріншот з Instagram, Даша Квіткова

"Мені дуже незвично бачити себе в такому леопарді, але щось у цьому є 😈🤤" - написала вона.

Такий принт останнім часом дуже популярний, а все через німецькі танки Leopard 2, які ніяк не доїдуть до України. Зважаючи на все, Квіткова вирішила не відставати від тренду.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Дівчина активно почала худнути пару місяців тому і зараз довела свої форми до ідеальних, як відзначають багато шанувальників. Дехто навіть вважає, що їй час на обкладинку журналу.

Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Також під публікацією у коментарях згадали про розрив Даші з Микитою. На думку фанатів, чоловік явно шкодує, що втратив таку сексуальну дружину.

Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова розлучилася з Микитою Добриніним через 2,5 роки шлюбу: "Морально воно тебе просто в коржик"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Квіткова затьмарила навіть Полякову і показала, як має виглядати молода матуся: "Мамасита така солодка"

Також портал Знай.ua писав, що мокра Даша Квіткова натягла труси-ниточки і показала, що втратив Добринін: "Гаряча матуся"