За останні місяці багато імен російського шоу-бізнесу довели, що вони остаточно втратили зв'язок із реальністю, підтримуючи війну, розпочату окупантами в Україні.

Григорій Лепс, Лариса Долина та зірка кримінального телесеріалу "Бригада" Дмитро Дюжев якось приїжджали до "ДНР". Останній із них у Донецьку буває частіше, ніж у себе вдома. Однак зараз Дюжев влип у скандал...

Дмитро Дюжев, instagram.com/dyuzhev_d

Згідно з інформацією, що з'явилася в Telegram-каналі "НеМалахов", він заявив про своє право отримувати безкоштовні десерти, каву та екзотичні фрукти у своєму номері готелю в окупованому Донецьку, причому виключно очищені. Інакше, мабуть, Дюжев не готовий приїжджати на тимчасово зайняту росіянами територію.

Проте сам Дюжев заперечує ці звинувачення з сарказмом коментуючи цю ситуацію.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Звичайно, це неправда. Мені, звичайно, не потрібні очищені фрукти і помело. Це ж неймовірний артист, який вимагає на прифронтовій лінії такі продукти", - зазначає він.

Проте пізніше в тому самому Telegram-каналі повідомили, що раніше акторові доводилося мати недружні стосунки з адміністратором готелю. З метою взяти у нього інтерв'ю, адміністратор чекав його на парковці кілька годин, проте Дюжев відмовився його зустріти і грубо повівся.

Дмитро Дюжев, фото: Instagram

Там говориться, що Дюжев після цього швидко сів у свій джип і майже збив адміністратора на парковці, показавши свою зарозумілість. Більше того, на інтерв'ю його обов'язково потрібно записувати за тиждень-два до зйомки.

Нагадаємо, підсобниця путіна Лариса Доліна поскаржилася на погане життя в Європі: "Мені це гидко абсолютно"

Як повідомляв "Знай.uа", "Це мені не сниться?": дружину Євгена Кошового обурили слова російського актора Дмитра Дюжева про "квітучий" Донецьк

Знай.ua писав, Григорій Лепс розхвалив перед прихвостнем путіна українську армію: "Воюють гідно, це мене радує"