Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна одягла прозорий комбінезон і показала, на які дива здатне її тіло. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна регулярно показує шанувальникам своє життя, зокрема захоплення та хобі. Вона активно займається крафтовим приготуванням солодощів, а також танцями на пілоні. Зірка часто вихваляється своїми досягненнями і цього разу не став винятком.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, Анна Сагайдачна виконала неймовірно ефектний танець, виконуючи складні елементи на пілоні. При цьому на зірці взуття з дуже високим підбором та прозорий комбінезон, через який видно нижню білизну.

Реакція шанувальників не забарилася.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"З кожним разом все краще, пишаюся вами. Тепер вас можна сміливо запрошувати на роль танцівниці", "Вогонь, Аня молодчинка!", "Вау. Ну дуже-дуже круто", "То ти в серіалі панянка, а в залі кріпосна", "Оу, рольові ігри) О'кей", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" у розпусному образі показала, як "випрошує" у чоловіка подарунки: "Медаль треба вручити".

Також наш портал інформував, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" з немовлям на руках зізналася, як відчайдушно молиться за беззахисних: "Щоб були живі".

Крім того, ми писали, Наталка Денисенко з "Кріпосної" вразила оновленням образу, ахнув навіть Цимбалюк: "Скарб, а не жінка".