Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко привітала українців з Днем єднання зворушливим постом та милими кадрами у вишиванці, якими поділилася на своїй сторінці у соцмережі Іnstagram.

"Сьогодні в День єднання я хочу підтримати всіх українців! Я можу сказати, що я зі своєю країною - від народження і до кінця! І я відчуваю таку силу у своїх слів. Чесно? Мені навіть нічого не страшно Якщо забрати всі гроші світу, якщо забрати всіх моїх близьких, і навіть якщо забрати життя, мені не страшно, Страх - це протилежне почуття любові, тому що коли ми діємо з любові - нам спокійно", - зізналася вона.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Наталка Денисенко також вирішила розповісти історію своєї вишиванки, яку для неї створила український дизайнер. Що цікаво, деякі деталі на ній виготовлені з рушника, який вишивала своїми руками бабуся Наталії Денисенко. Також у вишиванці використано її мереживо, а на спині написані імена всіх її бабусь та прабабусь.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Актриса розповіла, що її бабуся Уляна пережила Голодомор, другу світову війну, концтабір у Німеччині, четверо пологів та довге життя до 97 років. А її прапрабабуся - розкуркулювання, її чоловіка забрали до Сибіру за те, що вони мали в ті часи "бізнес", а на війні вона втратила двох синів. Іншу прабабуся Денисенко зустрів її дідусь у Білорусії та закохався з першого погляду, після чого привіз до себе до села.

"Історія завжди йде по колу... і чужа влада знову хоче по старому, але енергії світу змінюються і жити по-старому неможливо. Неможливо жити в страху, неможливо жити з несправедливістю. Тому що зараз може перемагати тільки кохання і справедливість 🤍Тому я розумію, і вам нагадую: боятися нічого!!! За кожним з нас стоїть така сила роду!!! Що можна пережити абсолютно все!!! І навіть більше - можна бути щасливим! щоб у нас було найкраще життя", - підсумувала вона.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" вразила оновленням образу, ахнув навіть Цимбалюк: "Скарб, а не жінка".

Раніше ми повідомляли, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" показалась в одному лише рушнику і розповіла про пережитий стрес: "Фінальна крапля".