Дружина Степана Казаніна, відомого українського гумориста студії "Кварталу 95", привітала свого сина з днем ​​народження. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дружина актора звернула увагу дитини на той факт, що вона вже майже доросла.

"Мій маленький великий хлопчик! З днем ​​народження тебе! З роком відкриттів! Тепер ти достатньо дорослий, щоб їздити на передньому сидінні авто. І більшість авіакомпаній визнають тебе цілком самостійним пасажиром. Весь світ біля твоїх ніг! Правда теж за дорослим тарифом. Не тушуйся" "Дерзай! Нехай твоя непідробна щирість і недитяча здатність співпереживати допоможуть тобі оточити себе тільки найгіднішими людьми. Вірю в тебе і щиро люблю! Мама", - написала вона, опублікувавши знімок із сином .

«Петро Сергійовичу, з днем ​​народження !!!!!! Прекрасних відкриттів та найкращих друзів», «З Днем народження синочка! Здоров'я та досягнень усіх цілей!», «З днем ​​народження мужичка, Наталі! Мамина радість, мамина гордість, мамин оплот!» , – приєдналися до щирих привітань читачі сторінки.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Степан Казарін, фото Instagram

Нагадаємо, що дружина Казаніна з "Квартал 95" підбила підсумки 2022 року і згадала, що війна залишила у серці кожного: "Хочеться вірити".

Раніше ми повідомляли, що Наталія Казаніна чекає на появу світла більше, ніж чоловіка "квартальця" з роботи: "Вже передчуваю...".

Також стало відомо, що дружина Казаніна з "Квартал 95" поділилася, як адаптувалася до життя у темряві: "Банку тушонки – і суп готовий".