Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар якось розповіла про виступ із постановкою "Лускунчик" та про витівки, які дозволила собі.

Про це знаменита балерина розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Катерина Кухар. Фото: Instagram

Виявилося, що напередодні Катерина Кухар разом зі своїми колегами закінчила тур Україною зі "Лускунчиком". На останньому виступі вони не могли відмовити собі в задоволенні трохи змінити постановку та імпровізувати.

"Саме тому вчора було виділено почесний момент для "Зеленки". Це такий секретний прийом, який зрозумілий виключно артистам і в жодному разі глядачеві. Той момент, коли потрібно не подати виду, якщо змінюються певні нюанси, доповнюються мезансцени або з'являється новий доречний реквізит. І для артистів — це свято", - отметила она.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Катерина Кухар. Фото: Instagram

Цікаво, що в постановці були також задіяні студенти з балетного училища, які змогли продемонструвати свою майстерність на сцені.

"Дуже вдячна Олександру Стоянову, який допомагає студентам, надаючи їм можливості для сценічної практики та за допомогу в реалізації ідеї — в організації регіонального попереднього відбору та консультації, для дітей, які мріють пов'язати своє життя з балетом", — зазначила вона.

Фото: instagram \\ ekaterinakukhar_official

Нагадаємо, що фатальна Катерина Кухар із "Танців з зірками" побачила наближення апокаліпсису: "Людство на межі".

Раніше ми повідомляли, що чорний лебідь із "Танці зі зірками" Катя Кухар не змогла змиритися зі втратою: "Як пояснити це дитині?".