Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла про незвичайну мрію, втілити яку їй не дає чоловік. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська полюбилася багатьом шанувальникам не лише завдяки кар'єрі співачки, а й частково через цікаве почуття гумору. Зірка часто радує шанувальників у соцмережі, вигадуючи жарти, які переважно стосуються відносин.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська вирішила знову подарувати шанувальникам посмішку та поділиться своєю незвичайною мрією. Співачка зазначила, що хотіла б зробити татуювання з трьох слів, але тільки чоловік не дозволяє, оскільки місце вона вибрала на його лобі.

"Маю мрію зробити тату "я люблю Олю". Чоловік проти. Я не знаю, чому він проти, йому б таке тату на лобі дуже пасувало", - пожартувала Оля Цибульська.

Популярні новини зараз

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Багато шанувальників посміялися, але деякі жарт не оцінили.

"Ви супер", "Найбільш тупі жарти!", "Скільки разів слухала, чую "Я люблю орг*ю". Тільки через 5 хвилин дійшло що я люблю Олю (напевно)", - посміялися в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай писав, Оля Цибульська перетворилася на індіанського вождя і розсмішила українців мудрістю: "Як з кульбабкою".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, інструкція для розваг на ліжечку від Олі Цибульської, коли немає нікого вдома: "Обжиратися..."