Кендал Дженнер позувала топлес для весняної кампанії Marc Jacobs 2023, балансуючи в парі дизайнерських 7-дюймових підборів на платформі.

Зірка "Кардаш'янов" змоделювала Мері Джейн з кількома пряжками з намистом-ланцюжком зі штрих-кодом та монограмою (135 доларів) та обручами Обручі Charmed Bubble Heart (95 доларів), а також чорними трусами та прозорими колготками.

Модель Ірина Шейк також з'явилася у розкішній рекламній кампанії, яку зняв Тайрон Лебон у Лос-Анджелесі.

На інших знімках Дженнер демонструє шкіру карамельно-рожеву версію міні-сумки (395 доларів).

Сексуальні знімки з'явилися після того, як 8 лютого Дженнер поділилася серією спекотних селфі в білизні, одягнена в бюстгальтер бюстгальтер-балконет із сіткою Cuup (68 доларів), від якого вона пізніше відмовилася заради моменту топлес.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Засновниця 818 Tequila, здається, останнім часом відхиляється від бренду коригуючої білизни Skims сестри Кім Кардаш'ян, але не схоже, що Кім мав проблеми з відсутністю лояльності її молодшої сестри до бренду.

"Насправді ідеально", - захоплювалася 42-річна Кім у розділі коментарів до посту Кендал.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер у білизні Кім Кардаш'ян без макіяжу та з "лисою" особою змусила збліднути фанатів: "Відшліфували".

Раніше ми повідомляли про сповіді, витираючи сльози: Кендалл Дженнер і Кім Кардаш'ян загнали власну матір у лікарняне ліжко?