Відома українська актриса театру та кіно, яка здобула велику популярність завдяки ролі у серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька вирішила навести красу і трохи поекспериментувати. Відповідним відео вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дарія Петрожицька кілька днів тому повернулася до України з Німеччини, куди виїхала з перших днів повномасштабної війни. Відключення світла та інші нерадісні реалії життя в рідній країні анітрохи не засмутили зірку, адже вона дуже скучила за будинком. Також на радощах вона не забула про шанувальників та показує, як проводить час удома.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

На цей раз Дар'я Петрожицька вирішила зробити собі гарну зачіску шляхом експериментів зі спеціальними пристосуваннями — бігуді. Зірка частково показала процес і порадувала шанувальників трохи дивним виглядом.

Дарія Петрожицька. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Нарешті у мене в хаті тепло, я помила голову і оскільки у мене тепер є невеликий чубчик, то експерименти продовжуються", - поділилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дарія Петрожицька з "Папіка" показала, як виглядала у дитинстві, українці обомліли: "Ох, ця спідничка".

Також наш портал інформував, Дарія Петрожицька з "Папіка" похвалилася бойфрендом, а українці помітили цікаву деталь: "Кільце на пальчику".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Київ вдень і вночі" Вікторія Маремуха через місяць відсутності приголомшила українців змінами: "Патлата, як Мауглі".