Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, як оригінально залицяльники домагалися її уваги в юності. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська завжди дуже тепло, по-дружньому спілкується з шанувальниками і часто ділиться з ними цікавими моментами з життя, як тими, що були зовсім недавно, так і тими, що сталися роки тому.

Оля Цибульська, фото: Instagram

На цей раз Оля Цибульська згадала історію про свій перший телефон, а точніше, як у неї його вкрали. За словами зірки, зробив це її залицяльник, якому ніяк не вдавалося завоювати її увагу. На такий "оригінальний" вчинок він наважився, щоб інші хлопці їй не дзвонили.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Мої всі розійшлися, я залишилася вдома одна, тому поки мусік не чує, розповім вам куди пропав мій перший телефон. Коли я навчалася в естрадно-цирковому коледжі один хлоп, щоб мені не дзвонили інші хлопці, витяг його з мене з сумки. Потім про це розповіли педагоги, але нічого зробити з цим я не могла, ніяк довести", – поділилася артистка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розплакалася через українців, які святкуватимуть Новий рік під обстрілами: "Бл*дська війна".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, інструкція для розваг на ліжечку від Олі Цибульської, коли немає нікого вдома: "Обжиратися..."