Популярний гуморист, учасник Ліги сміху, а також популярний блогер Влад Шевченко показав, чому насправді в Україні почалися масові обшуки чиновників та інших посадових осіб. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко розуміється на гуморі і регулярно піднімає українцям настрій дуже влучними та актуальними жартами. Він здатний показати в найсмішніших ракурсах практично будь-яку подію, наприклад, як масові обшуки чиновників та інших посадових осіб.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так, Влад Шевченко показав свою версію, чому правоохоронці провели серію масштабних обшуків. Як виявилося, великий друг України Борис Джонсон втратив свою шапку, яку йому подарувала "Укрзалізниця" і не залишилося нічого, крім як знайти її.

Українці щиро посміялися від альтернативної версії того, що відбувається.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

"А я то думаю, що це таке робиться? А то Джонсонюк шапку втратив", "Аа, ось яка справжня причина обшуків!", "Ааааааа!!! А я весь день думаю що це відбувалося!" геніально", "Владе, аплодую стоячи, завжди в десяточку!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, як у кремлі обрали нову тактику - позбавити українців повітря: "Лупашити по деревах".

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив пародією на друга, який має кожного: "Все знає і вірить у нумерологію".

Крім того, ми писали, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав кожного українця, коли не вимкнули світло за графіком: "Збій програми".