Відома українська актриса, телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", красуня Лілія Ребрик одного разу порадувала своїх шанувальників свіжим фото на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

На той раз вона повідомила, що проект переселяється в нову студію. Подія сталася ще до початку повномашстабної війни і ми пропонуємо нашим читачам згадати ці безтурботні дні без тривог та вибухів.

Лілія Ребрик, кадр із випуску "Дизель шоу"

"Готові до новосілля? Намріяла на Новий рік нам у» Ранок з Україною " @ranok_ua нову студію. І ось завтра ми вам її покажемо. Так цікаво, що вийшло... До нашого святкового ефіру приєднаються @alena_shoptenko @doctor_komarovskiy @daniel_jihad_salem @pivovarovmusic @zhanbeleniuk. Чекаємо на нові рубрики, зіркових експертів, цілком оновлений формат! Новий "ранок" - нові ми. Аж трохи хвилююся - такий важливий завтра день. Цікаво подивитись, що в нас вийшло? Тоді чекаємо на вас на телеканалі "Україна" з 6:30!" , - написала телеведуча.

Скрін, Instagram Ребрик

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Її яскравий образ не залишився непоміченим. Зокрема його прокоментували відомі колеги.

«Крута, Лілюся!» , - зазначила у коментарях відома актриса та провідна Ольга Сумська.

"Дякую, до зустрічі завтра у Харкові!", - відповіла на це сама Ребрик.

"Яка ж ви красива", "Дуже цікаво подивитися на нову студію!", "Ви, як завжди, красива на всі 100%!", "Левиця-цариця" , - захоплюються фанати ведучої.

Скрін, Instagram Ребрик

Нагадаємо, що Лілія Ребрик розповіла таємницю про свою сім'ю, яка врятує не один шлюб: "Обов'язково вранці, перед сном і щоразу після...".

Раніше ми повідомляли, що Лілія Ребрик не врятувалась від дикого чоловіка на святі Анатолія Анатоліча: "Ми так і живемо".