Відомий український співак, гуморист та колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поспілкувався з аудиторією, щоб розповісти трохи про відчуття "шахрайства" у спілкуванні з іншими людьми.

Він сам часто говорить собі, що завжди із самим собою та суспільством треба бути чесним, адже саме "правда" - одна з найсильніших зброї в арсеналі людини, за його словами. А потім перерахував кілька ситуацій, коли йдеться одне, а насправді все зовсім не так.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

"1. "У мене все нормально". У 70% я елементарно не знаю як я, до того ж це таке поверхове питання! Всім зазвичай пофіг, як я насправді. 2. "Ой, та мені взагалі не цікаво, що там у них відбувається". Це лукавство на 100%. Відкриваємо будь-яку соцмережу і там усім "наср*ть" на інтерв'ю ру-блоггера". 3. "Дякую за раду". Якщо хтось дає мені пораду, яку я не просив, і у відповідь чує "дякую за пораду", - пише Володимир Дантес у публікації.

Проте в останньому випадку, практично зі 100%-ймовірністю він цією порадою не скористається, хоча людина ввічлива.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Володимир Дантес, фото Знай.ua

На знімку Володимир Дантес однією рукою тримає маленьку дитину і посміхається, дивлячись на неї. Найімовірніше, це малюк Даші Кацуріної.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва вискочила в мереживних трусах, ледве прикривши "мордочку павука": "І ніхто не винен"

Як повідомляв "Знай.uа", мокра Надя Дорофєєва після розставання з Дантесом вилила всю агресію в музику, без допомоги Кацуріна не обійшлося: "Пройти крізь біль"

Знай.uа писав, Вова Дантес похвалився, як вирує його життя після розлучення з Дорофєєвою: "Перестали бути тінню"