Відома українська співачка, зірка соціальних мереж, волонтер, активний блогер та кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська, яка нещодавно показала інструкцію, що можна робити у ліжечку, коли нікого немає вдома, продовжує радувати своїх численних шанувальників яскравими моментами із життя.

Цього разу Оля Цибульська вирішила трохи додати гумору до своєї мережевої творчості. Однак у зірки вже дуже "весняний" настрій і вона не хоче слухати "скандали", які навколо "розвелися", є ще й порада.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Слухайте, весною пахне, виглянуло Сонце. Якісь такі срачі між людьми розвелися, що я не можу зрозуміти, де вони беруться. Я розумію, що це від втоми, від виснаження емоційного - починаємо гризти один. друга, але давайте будемо, як мухи та бджоли. Бджоли шукають мед, а мухи - щось інше. Це я від Кличка почула фразу, дуже класна", - розповіла Оля Цибульська у своєму новому відео.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

Артистка помітила напругу, яка зростає у суспільстві. Поки що не зрозуміло, чого це саме. Від того, що Україна втратила багато своїх герої-захисників, або через те, що відбуваються масові звільнення топ-чиновників, або через те, що чоловікам, як у гнилій росії та "днр", роздають повістки на кожному кроці. Поки що не зрозуміло. Можливо, що все одразу.

Нагадаємо, інструкція для розваг на ліжечку від Олі Цибульської, коли немає нікого вдома: "Обжиратися...".

Раніше повідомлялося, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Також, Оля Цибульська спокусливо оголила ніжку посеред жвавої вулиці: "Вийшла на полювання".