Талановита співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила українців ефектним образом у стильному вечірньому вбранні. Фото знаменитість розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук має численні таланти, які й допомогли завоювати кохання тисяч українців. Зірка намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками та показує, що відбувається у її житті, публікуючи яскраві фото та відео на своїй сторінці.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук вирішила вразити шанувальників надзвичайним образом. Акторка позує у стильній вечірній сукні з відкритими плечима і стриманою, але притягуючою погляди, зоною декольте.

Зірка поділилася, що у такому вбранні вона відвідала один із численних благодійних концертів, у якому взяла участь, щоб наблизити перемогу.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Дуже гарні", "Неймовірна", "Чарівна", "Яка ви красива та вишукана", "Березня, Ви така красива!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" співачка Марта Адамчук зачарувала зворушливою піснею про маму: "Про одну з найвищих цінностей".

Також наш портал інформував, розкішна Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" в епатажному вбранні показала "апетитні" сторони: "Тонкий натяк".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така".