Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко повеселив забавною та життєвою пародією на "всезнаючого" друга, який має кожен. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко продовжує насичувати українців гарним настроєм у цей складний період, коли не так легко змусити себе посміхнутися. Його кількахвилинні ролики дають заряд позитиву і дозволяють посміятися з найактуальніших тем.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Цього разу Влад Шевченко вирішив розрядити обстановку та зняв кумедну пародію на "всезнаючого" друга, який "розбирається" у всьому, навіть у генераторах. Блогер не лише змусив шанувальників надривати животи, а й інтегрував у ролик корисну інформацію.

Українці новою роботою гумориста залишилися дуже задоволеними, про що говорять реакції під публікацією.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Переслав друзям з генератором", "Це так смішно! Це я так тренуюся, перевіряю голову дурну", "Копія мене", "Це та сама свекруха, яка все знає і вірить у нумерологію", - посміялися шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, як у кремлі обрали нову тактику - позбавити українців повітря: "Лупашити по деревах".

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко розсмішив зустріччю Байдена та Зеленського за зачиненими дверима: "Армію перепишу".

Крім того, ми писали, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав кожного українця, коли не вимкнули світло за графіком: "Збій програми".