Відома українська спортсменка, чемпіонка зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук з Хмельниччини часто тішить око своєю підтягнутою фігурою. Шикарні підтягнуті форми змушують кусати губи від заздрості дівчатам, та шаленіти від захоплення хлопцям.

Сталеві булочки сідниць та кубики преса, які надихають дівчину все частіше і частіше показувати своє прокачане тіло, подобаються не лише Марині, але й шанувальникам. Цього разу Марина вирішила зробити кадр з демонстрацією своїх ідеальних форм на сторінці соціальної мережі Instagram.

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

Марина весь минулий рік виступала, підтримуючи нашу країну, завойовуючи медалі на міжнародних змаганнях. Тепер дівчина продовжує тренування, та показує, для чого вона це робить. Ідеальними формами захоплюються усі, хто це бачить.

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Марина Бех знялася у кліпі відомої української групи "Антитіла", дівчина постійно виставляє прекрасні фото, від яких важко відірватися. У колонці коментарів шанувальники із захопленням прокоментували кадр спортсменки.

Прямо кажучи "соромно за те, наскільки це добре"", Жінка мрія", "Ноги — це досконалість", "Йди на конкурс", "Богиня", "Які красиві м'язи", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що чемпіонка Марина Бех-Романчук показала, як "прокачує" спортивну попу.

Як повідомляв "Знай.ua" спортсменка Марина Бех-Романчук виставила кругленьку попку та зізналася, в чому секрет: "50% складає бажання".

Також "Знай.ua" інформував, чемпіонка Марина Бех-Романчук знайшла щось яскраве, сильно стиснувши груди.